Zakaj sodelovati z nami?

Parenzana nepremičnine je oblikovana kot butična nepremičninska agencija, kar pomeni, da ne stremimo k masovni ponudbi nepremičnin, ampak sodelujemo samo s prodajalci in kupci, ki se jim lahko 100% posvetimo. Kvaliteta storitve je tako postavljena na prvo mesto, kvantiteta nas ne zanima.

Zaradi obvladljivega števila nepremičnin v ponudbi si lahko vzamemo potreben čas za vse stranke, ki si želijo ogleda nepremičnine.

Tudi cenovno smo ugodnejši, saj na našo provizijo ne obračunavamo DDV!

Možnost ekskluzivnega zastopanja

Prodajate nepremičnino in si želite, da se nepremičninski posrednik posveti le vaši nepremičnini? Odločite se za ekskluzivno posredovanje pri Parenzana nepremičnine.

Primerjava ekskluzivnega in navadnega posredovanja

EKSKLUZIVNO NEP. POSREDOVANJENAVADNO NEP.POSREDOVANJE
zastopamo izključno interese prodajalca

po zakonu moramo enakovredno zastopati tako prodajalca kot tudi kupca

pogajanja za ceno v korist prodajalca

enakomerno pogajanje

v prodajo ne sprejmemo drugih enakovrednih nepremičnin v istem kraju (npr. če ekskluzivno pordajamo 3 sobno stanovanje v Luciji ne sprejmemo drugega 3 sobnega stanovanja v Luciji dokler vašega ne prodamo)

obstoj notranje konkurence med ponudbo nepremičninske agencije (ni zagotovila, da se bo vaša nepremičnina ponudila prva, če obstaja interes za vaš tip nepremičnine)

nepremičninski posrednik je lahko hitro odziven za oglede in ostale postopke prodaje

nepremičninski posrednik mora opraviti veliko število ogledov in ostalih postopkov in je zato odzivnost bistveno manjša

zaradi manjše ponudbe lahko bolj targetirano organiziramo marketinške aktivnosti za prodajo vaše nepremičninemarketinške aktivnosti razpršene med večje število nepremičninZakaj sodelovati z nami?

Parenzana nepremičnine je oblikovana kot butična nepremičninska agencija, kar pomeni, da ne stremimo k masovni ponudbi nepremičnin, ampak sodelujemo samo s prodajalci in kupci, ki…

Več

Ogled nepremičnin je možen po predhodnem dogovoru. Polkičite na na 040 20 11 90 ali pišite na info@parenzana.si